MONTSE MONTALVO CELLER DE L'ARBOCET

 

 

Com és que vas decidir obrir aquest negoci que avui en dia es coneix com el restaurant celler  l'Arbocet?  

Quan els antics propietaris del Celler de l’Arbocet es van jubilar, vam decidir de portar-ho nosaltres, primer vam començar al poble  l'Arbocet i després ens vam traslladar a Riudoms.

 

Pensaves  que després de tants anys de dirigir-lo seguiries tenint aquest reconeixement?

No, la veritat, va ser una sorpresa, nosaltres sempre lluitem per fer-ho cada vegada millor i és un agraïment molt gran que reconeguin  la feina ben feta.

 

Com va sorgir la idea del nom de “ celler l’Arbocet”?

Així es deia l’antic restaurant, es va fer al Celler de la casa i estava al poble de l’Arbocet i al trasllar-nos a Riudoms hem volgut conservar el nom.

 

Quants anys fa que el tens? L’afició a la restauració et ve de família o va ser idea teva?

Nosaltres el varem començar a portar l’any 2000 i l'any 2013 ens vam traslladar a Riudoms.

El restaurant ve de família però la idea de traslladar-nos  a Riudoms va ser meva ja que sóc nativa de Riudoms.

 

Quina variació de productes ofereixes? 

Sempre busquem el producte de màxima qualitat i de km 0. També ens agrada mantenir la cuina de l’àvia, la cuina catalana incorporant la nostra personalitat . 

 

Des del  dia que el vas inaugurar, tenies pensat fer el tipus de menjar que oferiu actualment?

El que sempre hem tingut molt clar és la qualitat del producte, a partir d’aquí sempre hem estat innovant constantment.  

 

Al començament d’obrir el negoci, tenies treballadors a la cuina o hi cuinaves tu ?

Sempre he cuinat jo amb els meus ajudants de cuina. A part de la cuina, també teniu present la qüestió dels vins? 

Sí, cuidem molt bé el tema dels vins ja que els nostres clients tenen molta cultura de vins.

 

Quants clients, aproximadament, hi poden cabre en un servei? T’has plantejat ampliar el restaurant? 

Amb el restaurant ple ens hi caben uns quaranta comersals.

 Pel que fa a ampliar el restaurant, no m’ho plantejo perquè amb aquesta mida ho podem gaudir. Si el féssim més gran, ja no seria el mateix.

 

T'és un problema, conciliar el treball amb la vida personal? És una feina que ocupa moltes hores?

És una feina que m’ocupa molt de temps però tot és organitzar-se i portar-ho el millor que es pugui. Heu hagut de ser creatius per tirar endavant el negoci amb l’arribada del COVID-19? O heu seguit treballant com ho fèieu anteriorment?

Sempre t’has de reinventar amb aquest tipus de negoci, però amb el tema del COVID encara més.

 

Com ha afectat la pandemia al teu negoci?

Doncs no poder obrir ha sigut una gran pèrdua. Tot i això, quan hem pogut obrir, els nostres clients han vingut amb més ganes que mai.

 

Ets sents satisfeta amb tot el que has aconseguit? 

La veritat és que sí, em sento orgullosa de tot el que he fet fins ara i no em penedeixo de res.

 


CURS 2020 - 2021

La Revista de l'Institut Joan Guinjoan